despre noi

Fondată în 2007, Shanghai Twisun Bio-pharm Co, Ltd. este un producător profesionale Hi-tech naţional, care unifică R & D, producerea, vânzarea şi servicii de nivel înalt intermediare avansate, API-uri, produse chimice speciale şi medicina naturista. Capitalul social este 2,6 milioane $, mijloace fixe este mai mult de 16 milioane de dolari. Twisun pe sediul central este situat în zona de industrie Shanghai Jinshan nr.2, baze de producţie sunt în Anhui şi provincia Jiangxi, suprafata totala este de 100000 de ㎡, mai mult de 300 de personalul. Vânzările anuale va rupe prin 50 de milioane de dolari.

Twisun au complet-featured structura organizatorică şi avansat sistem de produs de bază. Produs implică în principal în cardiovasculare, antiviral, antidiabetic, antineoplastic, antifungice si deprementia, mai mult de 70 de intermediari cheie 6 categorii majore includ Velpatasvir, Daclatasvir, Tenofovir, Ledipasvir, Sofosbuvir, Posaconazole, Saxagliptin, Vorapaxar, LCZ696 etc.

Twisun aderarea la "baza de calitate, client primul, Credit Management, servicii profesionale de" principiul de afaceri. Am construit bun şi stabil cooperare relaţia cu numeroase intreprinderi farmaceutice atât interne, cât şi internaţional. Produsele noastre sunt exportate în Europa, SUA, Orientul Mijlociu, India, Asia de Sud şi alte regiuni. Twisun a câştigat reputaţie foarte aprobat şi bun la piaţă şi clienţii.

Doar ca sloganul nostru, noi vedem lucrurile din perspectiva clientului şi să se străduiască să depăşească aşteptările clienţilor. Suntem dispuşi să coopereze cu partenerii interne şi internaţionale pentru un viitor de câştig.