Cercetare & dezvoltare

Cercetare & dezvoltare
Cercetare

Cercetare & dezvoltare serviciu
Servicii de cercetare și dezvoltare noastră tehnologie includ chimice combinaţie de optimizare pot produce foarte mult depăşeşte nevoilor de droguri atunci când în etapa anterioară de dezvoltare. De optimizare şi să alegeţi modul cel mai eficient pentru a reduce costul de compus chimic sinteza — — se poate ajunge prin reducerea cantității în procesul de sinteză, îmbunătăţirea producţiei de ţintă chimice şi scurtarea timpului necesar în sinteză.
Tehnologie de consultare
Contract de cercetare organizaţiei, (CRO), este o organizatie care offords servicii profesionale pentru interne şi externe produse legate de produse farmaceutice şi de sănătate. Serviciu pentru clienţi, inclusiv: dezvoltarea nou medicament, transferul de tehnologii, pieţei ancheta şi etc.

Dezvoltarea
Twisun pharm poate produce o varietate de produse de înaltă calitate, şi poate îndeplini cerințele diferite clienţii individuali. Noi are calitate centre de control, de cercetare şi dezvoltare pentru a asigura stabilitatea de producţie şi calitatea produselor.
Laboratorul nostru (unităţi de producţie: kg, g), baza experimentale (capacitate: 10 kg la 100 kg) si instalatii de fabricare (randament: 100 kg pentru unităţile) poate oferi clientului la gramaj-clasa la produsele de tonaj-clasa. Centre de cercetare şi experimentale de bază noastre poate oferi produse profesionale pentru a satisface nevoile clientului pentru toate secțiunile din faza clinice precoce la comercializarea (externalizare chimice de afaceri, etc.).
Sinteza personalizate
Noi nu numai oferta combinate, de asemenea, oferă servicii combinate fiabil, calitate şi organice. Clienţii se aşteaptă, în general, preţ şi de livrare pentru a atinge o cifra de afaceri rapidă de timp. Odată ce proiectul începe, vom oferi o copie cele mai recente evenimente şi raportul de progres clientului la fiecare două săptămâni şi apoi a obţine feedback. Adopta avize şi nevoile şi feedback-ul clientului în mod eficient.
Normă întreagă Equivalence(FTE)
FTE modul colaborare care este de a face clienţii continua propriile lor de cercetare şi de a evita citatul repetate pentru noul proiect sau a proiectului în acelaşi timp.